تکه ای از متن پایان نامه فقط برای نمونه :
سازمانهایی که با دید مثبت به آموزش می نگرند ، به این نکته توجه دارند که در دنیایی از کمبود مهارتها قرار دارند و توجه دارند که سودهای محسوس و نامحسوس آموزش ، هزینه های برگزاری آن را کاملا پوشش می دهد زیرا باعث ارتقاء عملکرد شغلی کارکنان خواهد شد . در همین راستا نیز ایجاد انگیزه در کارکنان جهت حضور در دوره های آموزشی ضمن خدمت نیز از اهمیت بالایی برخوردار است . زیرا مسئولیت آموزش ، یاد دادن و تغییر است . اگر آموزش مختوم به فراگیری و تحول نباشد ، هرگز توانمندسازی و و نهایتا بهبود عملکرد اتفاق نخواهد افتاد .
احساس توانمندسازی کارکنان را قادر می سازد که احساس کنند می توانند در کارشان به صورت شایسته عمل کنند.به علاوه ، مداخله های توانمندی کارکنان را قادر می سازد که احساس کنند می توانند کارشان را به طور کامل انجام دهند. این تجربه توانمندی نیز به نوبه خود آغاز نمودن رفتارهای شغلی و استمرار تلاش برای انجام این رفتارها را افزایش می دهد . سازمان ها برای نیل به کارآمدی و اثربخشی در انجام وظایف و درنهایت بهبود عملکرد شغلی اعضای خود باید بر عواملی متمرکز شوند که موجبات عملکرد شغلی مطلوب را فراهم کنند. به ویژه سطوح بالای توانمندسازی روانشناختی به تلاش بیشتر و سخت تر، استمرار تلاش و انعطاف پذیری بیشتر منجر می گردد که همه این رفتارها منجر به افزایش عملکرد می گردد
اسپکتور(2008) بیان می کند که مردم زمانی می توانند در مشاغل خود به خوبی عمل کنند که از توانایی و انگیزش لازم برای داشتن عملکرد مناسب بهره مند باشند . در واقع وی معتقد است که توانایی و انگیزش منجر به عملکرد شغلی مناسب می شوند . بطور کلی انگیزش ، حالت و نیروی درونی است که فرد را به رفتارهای خاصی وا می دارد و باعث می شود فرد رفتاری را به صورت جهت دار ، با تلاش و جدیت و تداوم در طول دوره زمانی خاص انجام دهد
چالشی شدن محیط سازمانها ، شتاب روز افزون خلاقیت و نوآوری و رشد تکنولوژی ، تغییر مزیت نسبی سازمانها از نیروهای یدی به کارکنان دانشی و فکری ، رقابت شدید در محیط کسب و کار ، بروز و پیدایش فناوری اطلاعات و ارتباطات با عث می شوند که کارکنان مهمترین مزیت رقابتی سازمانها محسوب شوند که همواره باید دانش و مهارتهای آنان ارتقاء داده شود که این عمل با برگزاری دوره های آموزشی در زمینه های عمومی و تخصصی مربوط به شغل کارکنان سازمان در مقاطع زمانی مختلف و تحت عنوان آموزش های بدو خدمت ، ضمن خدمت و بازآموزی میسر می گردد که باعث بهبود عملکرد افراد خواهد شد و نهایتا باعث بقای سازمان در عرصه رقابت خواهد گردید .
لذا با توجه به پژوهشهای انجام شده ، نتایج پژوهش حاضر و تبیینهای موجود در این خصوص، میتوان اینگونه نتیجه گیری کرد که افراد توانمند نسبت به افراد کمتر توانمند ، بهتر کار خواهند کرد. زیرا توانمندسازی هم شروع رفتارهای کاری و هم استمرار تلاش برای انجام وظایف را افزایش میدهد.
2-3-5- فرضیه دوم : مولفه های رفتار شهروندی سازمانی ، عملکرد شغلی مدیران شرکت مخابرات را پیش بینی میکند .
به منظور بررسی فرضیه دوم از روش رگرسیون چند متغیره به روش گام به گام استفاده گردید و نتایج جدول 5-4 نشان داد که مولفههای ادب و ملاحظه ، رفتار مدنی و جوانمردی با (0001/0 = P ) قادر به پیش بینی عملکرد شغلی کارکنان هستند . همچنین مقدار R2 در تحلیل فوق نشان می دهد که 6/78 درصد از واریانس عملکرد شغلی مدیران توسط متغیر رفتار شهروندی سازمانی قابل توضیح میباشد. یافتههای این پژوهش با پژوهشهای انجام گرفته در همین رابطه به شرح زیر ، همسو و هماهنگ میباشد:
سلطانی و همکاران(1392)، (رحیمی و همکاران، 1392؛ به نقل از معصومی ، محمدجواد ؛ 1392) ، قاسمی (1392)، امیر خانی و عارف نژاد ( 1391 )، عسگری پور ، نوری و عریضی (1387)، زارع (1383)، ونگ و لاو (2002)،نعامی (1381) در پژوهشهایی که در همین راستا انجام دادهاند به این نتیجۀ مهم و کلی دست یافته اند که توجه به رفتارهای فرانقش ، تحت عنوان رفتارهای مدنی سازمانی یا رفتارهای شهروندی سازمانی باعث افزایش سرمایۀ اجتماعی سازمان و رشد انگیزش کارکنان گردیده که رفتارهای فرانقش آنان را افزایش داده و متعاقبا باعث افزایش عملکرد شغلی کارکنان در سازمانها میگردد.
چاوشی و هاشمی ( 1392 ) در پژوهشی دریافتند که اثرات رفتار شهروندی سازمانی در افزایش عملکرد کارکنان سازمان تأثیر دارد و میتوان برای بهره گیری از مزایای رفتارهای فرانفش در سازمان و متعاقباً عملکرد کارکنان به تقویت میانگین رفتار شهروندی سازمانی در بیمارستان پرداخت .