مالزی یکی از پرطرفدارترین کشورهای قاره آسیا برای بازدید از جاذبه‌های مدرن و دیدنی در بین گردشگران ایرانی است. غذاهای خیابانی خوشمزه و حلال یکی از جاذبه‌های اصلی تور مالزی است که در این مقاله به معرفی تعدادی از آن‌ها پرداخته‌ایم.

 

غذای Koay Teow Th’ng در تور مالزی

نگاه به اسم عجیب غریب این غذا نکنید چون در واقع یک جور سوپ است که از مواد ساده ای مثل گوشت، پیاز خرد شده، کاهو و نودل های پهن برنج درست می شود. سوپ نودل با ادویه هایی مثل فلفل قرمز، سیر یا آبلیمو خورده می شود تا عطر و طعم بهتری پیدا کند.

خوردن این سوپ در  تور مالزی که در گوشه خیابان بر روی صندلی غذاخوری ها نشسته اید و در حال تماشای باران و دیگر گردشگران هستید یکی از بهتری بخش‌های سفر با تور مالزی برای شا خواهد بود.

پنانگ آسام لاکسا (Penang Assam Laksa) در تور پنانگ

سوپ نودلی ترش و تند که با گوشت ماهی درست می شود. برای درست کردن این غذا اول گوشت ماهی را به خوبی آب پز و با مواد دیگری ترکیب می کنند. نودل را هم جداگانه در آب جوش می پزند و در آخر مواد سوپ که به خاطر وجود تمبر هندی به شدت ترش است بر روی نودل ریخته می شود. بیشتر گردشگران با خوردن این غذا آن را برای همیشه در لیست غذاهای موردعلاقه خود قرار داده که در هر بار سفر با تور مالزی آن را امتحان خواهید کرد. در ضمن می‌توانید این غذا را با نودل سفید یا زرد نیز سفارش بدهید.

پنانگ روجاک (Penang Rojak) در تور سنگاپور

غذایی متنوع که از ترکیب چندین مواد اولیه خوشمزه درست می شود. در واقع این غذا یک نوع سالاد است که از موادی مثل توفو (پنیر لوبیا)، فریتر، جوانه لوبیا، نوعی ماهی و مخلوطی از میوه ها درست می شود و بر روی آن سس غلیط بادام زمینی ریخته می شود. در آخر هم معمولا تکه های آناناس تازه را روی غذا می گذارند که طعم شیرین دلچسبی را ایجاد می کند.

می گورنگ (Mee Goreng) در تور مالزی

این غذا، غذای مسلمانان هندی است. در پنانگ اگر به Bangkok Lane Mee Goreng در محله جورج تاون بروید همه جا این غذای خوشمزه را پیدا می کنید. این غذا یک بشقاب نودل است که با ماهی، سیب زمینی و جوانه لوبیا درست می‌گردد. این غذای خوشمزه و خوش عطر و بو، هندی است پس باید خودتان را برای یک غذای تند آماده نمایید.

چار کوئی تئو Char kuey teow، رستوران Rocky در تور کوالالامپور

در حالیکه بیشتر غربی ها احتمالا با نودل های سرخ شده و گوشت به سبک هنگ کنگی آشنا هستند، ورژن مالزیایی این غذا چار کوئی تئو نامیده شده و بسیار پیچیده می باشد اما هر ذره ی آن خوش طعم و دلپذیر است.

 

نودل های برنج نواری به همراه تخم مرغ، میگو، برش های کیک ماهی، مرغ یا گوشت با ترکیبی از سس سویای تیره و روشن، رب میگو و کمی چیلی در تابه هایی که ووک نام دارند مخلوط و تفت داده می شوند.

 

راز چار کوئی تئو در طعم دودی نودل های آن است. خانم Cheong که این غرفه را در رستوران راکی در اختیار دارد، در تهیه ی این غذا و اطمینان از دمای مناسب تابه برای بدست آمدن طعم دودی رشته ها کاملا ماهر است.

 

قیمت: 5.5 رینگت مالزی برای هر بشقاب

 

6- روتی کانای Roti canai، رستوران Raju

آخر هفته ها این رستوران با سبک جنوب هندی خود انباشته از مردمی است که از پیاده روی در پارک جنگلی Bukit Gasing بازگشته و می خواهند خود را مهمان یک صبحانه ی هوس انگیز روتی کنند.

 

نان تهیه شده در این رستوران گرم و تازه است، لایه ی بیرونی آن ترد بوده و داخل آن نرم می باشد. می توان این نان را با دست تکه کرده و بسته به سلیقه در کاری سبزیجات، مرغ یا ماهی فرو برد.

 

 

دسته‌ها: پایان نامه